Een huis huren in Den Haag

Elnovi Vastgoed heeft een breed en steeds wisselend aanbod van huizen te huur in Den Haag. Maar ook in de omgeving van Den Haag, zoals o.a. Rijswijk, Voorburg en Voorschoten.

Een huis huren kan zowel gestoffeerd als ongestoffeerd. Wanneer u uw woning zelf wilt inrichten naar eigen smaak, u bent van plan langere tijd te blijven wonen in Den Haag, dan biedt een gestoffeerde woning uitkomst. Dit huis is dan voorzien van vloerbedekking en/of laminaat, in sommige gevallen van gordijnen en keuken. Maar verder kunt u uw eigen meubels in huis plaatsen.

Als het huurhuis niet is gestoffeerd dan kunt helemaal uw eigen ideeën loslaten op de woning. Overleg altijd met de verhuurder!

Gemeubileerd huis huren in Den Haag

Een gemeubileerd huis heeft in principe alles in zich om gelijk te kunnen bewonen. Er zijn meubels in aanwezig en er hangen lampen aan het plafond. Maar let altijd op; er kunnen verschillen zijn tussen de diverse huurhuizen in Den Haag die gemeubileerd worden aangeboden. Ga altijd kijken en overleg met verhuurder en uw makelaar wat er wel en niet in huis is.

Geen inschrijfkosten om een huis te huren.

Bij Elnovi Vastgoed in Den Haag betaald u geen inschrijfkosten.

Aanbod huur

 

#‎TheHague‬ ‪#‎Funda‬ ‪#‎hurendenhaag‬ ‪#‎nieuw‬ ‪#‎shell‬ ‪#‎icty‬ ‪#‎icc‬ ‪#‎rent