Huren Den Haag en omgeving

Bent u op zoek naar een huurwoning of appartement?

Op deze website vindt u ons huurwoning aanbod van Den Haag en omgeving. De site wordt dagelijks ge-update en is dus altijd actueel. Inschrijven is bij ons niet nodig. U kunt de huurwoningen op afspraak vrijblijvend bezichtigen. Dit bezichtigen gaat meestal met een aantal andere kandidaten tegelijk.

Wanneer de bezichtiging is geweest, kunt u nadenken wat u van de woning vindt, of kunt u direct al aangeven of u geïnteresseerd bent. Indien u interesse heeft, dient u een kopie van uw paspoort (recent), een loonstrookje (recent) en een recente werkgeversverklaring aan ons te verstrekken. De dag na de bezichtiging willen wij van u weten of u daadwerkelijk interesse heeft. Indien dat het geval is, dient u alle hierboven genoemde gegevens aan ons te verstrekken. Op basis van deze gegevens wordt bepaald of u de woning krijgt toegewezen. De eigenaar van het pand neemt de uiteindelijke beslissing.

Geen inschrijfkosten

Zoals gezegd betaalt u geen inschrijfkosten. De mogelijkheid bestaat echter wel dat de beheerder van het pand eenmalig administratiekosten in rekening zal brengen. Deze kosten bedragen € 295,- inclusief btw.

Standaard betaalt u een borgsom. Deze borg is exact gelijk aan het bedrag van 1 maand huur. U krijgt deze borg terug wanneer u de huur weer opzegt en tevens de woning in goede staat hebt opgeleverd.

Het huurcontract loopt minimaal voor een jaar. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij een gemeubileerd appartement, kan een andere termijn gelden.

Interesse? Bel of kom langs op!

Hebt u interesse in een bepaalde woning? Bel dan 070-3656061. Dan maken wij een afspraak maken om een woning te bezichtigen. En bent u op zoek naar een woning in een bepaalde buurt dan kunt u uw specifieke woonwens opgeven.

U wilt een pand verhuren?

Op onze verhuur begeleiding pagina leest u meer over de dienstverlening van Elnovi voor eigenaren die hun huis willen verhuren.